Powered by eXssBox

Zoom / Варио (2015) 4427

Качен от: redehaka
Zoom / Варио (2015)
Режисьор:
Pedro Morelli
Държава:
Бразилия, Канада
Година:
2015
Времетраене:
93 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
712
Всеки от тримата герои на филма – художник на комикси, писател и филмов режисьор – живее в своя различна реалност, но по стечение на обстоятелствата е автор на история за живота на останалите двама. Художничката Ема е принудена да си изкарва хляба не с рисуване на любимите си комикси, а с работа във фабрика за надуваеми секс кукли. За да разсее скуката, тя решава да нарисува комикс, чиито главен герой нахаканият режисьор Едуард има проблем с анатомията си, които иска да скрие от околния свят. В неговата собствена реалност същият този режисьор Едуърд снима филм за Мишел, която пише книга за работещата във фабрика за секс играчки Ема.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Zoom / Варио (2015) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация