Santa Fe / Санта Фе (1951) 3135

Качен от: Artur
Santa Fe / Санта Фе (1951)
Режисьор:
Ървинг Пичъл
Държава:
САЩ
Година:
1951
Времетраене:
83 мин.
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Гледан:
670
В това бурно екшън-приключение от времето след края на Гражданската война, легендарният уестърн герой Рандолф Скот е в ролята на Брит Канфийлд, най-големият от четирима братя, чиято плантация във Вирджиния е заграбена от натрапници.
Без друг избор, освен да започне на чисто, Брит се включва в строежа на спонсорираната от янките железопътна линия Санта Фе, където почтеният бивш войник на Конфедерацията има проблеми със суеверни индианци, нечестни комарджии, отмъстителни вдовици и най-лошото от всичко – собствените си трима братя, изпълнени с омраза към янките, които няма да се спрат пред нищо, за да предотвратят завършването на линията Санта Фе. Дори ако това означава да убият собствения си брат.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Santa Fe / Санта Фе (1951) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...