Едно наглед незначително събитие обаче отново го връща на гребена на вълната. Шон по случайност открива, че ако подплати подметките си с малко метал и танцува върху специална плоскост, това създава невероятна атмосфера." />
Powered by eXssBox

Bootmen / Огнени стъпки (2000) 119

Качен от: Artur
Bootmen / Огнени стъпки (2000)
Режисьор:
Дийн Пери
Държава:
САЩ / Австралия
Година:
2000
Времетраене:
88 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Гледан:
2248
"Огнени стъпки” е романтично-комична история за красавеца Шон Окден. Освен изпечен флиртаджия, той е и много добър танцьор на степ. Постепенно обаче всичко се обърква в живота му. Той бива уволнен от трупата си след скандал с един от танцьорите. След това научава, че приятелката му изневерява. И в крайна сметка започва работа в железария.
Едно наглед незначително събитие обаче отново го връща на гребена на вълната. Шон по случайност открива, че ако подплати подметките си с малко метал и танцува върху специална плоскост, това създава невероятна атмосфера.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Bootmen / Огнени стъпки (2000) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.

Плеър Openload тук |


[c]
Loading...
Сигнализирай за проблем с филма?
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация