Future Zone / Зона на бъдещето (1990) 4207

Качен от: Artur
Future Zone / Зона на бъдещето (1990)
Режисьор:
Дейвид А. Прайър
Държава:
САЩ
Година:
1990
Времетраене:
82 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
837
Твърдото ченге Джон Тъкър (Дейвид Карадайн) беше най-бързият стрелец в новия свят, докато не бе унищожен в една кървава касапница. Сега 30 години след случилото се, някой се опитва да предотврати това убийство! Въоръжен с машина на времето и 44 калибров магнум синът на Тъкър - Били (Тед Прайър) се стрелва през времето, за да промени хода на историята и да спаси баща си, когото не познава. Телепортирайки се през Зона на бъдещето. Били пристига в Лос Анджелис... на една стъпка пред съдбата... и шест часа преди начертаната смърт на Тъкър. Изправяйки се пред барикади от убийци и експлозии този своеобразен отбор от баща и син доказва, че е една непобедима сила в битката срещу неравни по мощ врагове, разчиствайки града и спасявайки живота си.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Future Zone / Зона на бъдещето (1990) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.

Плеър Openload тук | Алтернативен тук


[c]
Loading...
Сигнализирай за проблем с филма?
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...