Chained Heat 2 / Окована страст 2 (1993) 3740

Качен от: Artur
Chained Heat 2 / Окована страст 2 (1993)
Режисьор:
Лойд Симанди
Държава:
Канада, Чехия
Година:
1993
Времетраене:
98 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
3448
Добре дошли в затвора Рейзик, дяволско убежище за американката Алекс Морисън. Нейното единствено престъпление е - младостта и красотата й, но е попаднала на лошо място в лошо време. Съдбата й определя да остане в неизвестност завинаги. Магда Касар (Бриджит Нилсен) - садистична управителка на затвора, търси хубаво момиче, подходящо за "опитно свинче" за первезните й удоволствия и забавления. Сузане Морисън се опитва да открие изчезналата си сестра, но не забелязва, че Касар и извратената й охрана са винаги по следите й. Няма да е необходимо дълго време, за да стане ясно, кой каква съдба ще има. За Алекс е предопределено да стане неволна секс-играчка на сексуална маниачка, чийто позиции са по-силни, защото властта и господството са в ръцете й.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Chained Heat 2 / Окована страст 2 (1993) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...