Powered by eXssBox

Shared Rooms / Споделени стаи (2016) 4467

Качен от: redehaka
Shared Rooms / Споделени стаи (2016)
Режисьор:
Rob Williams
Държава:
САЩ
Година:
2016
Времетраене:
75 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
2160
„Казват, че хомосексуалните мъже сами избират свои собствени семейства. това, никога не е по-очевидно, отколкото по време на празниците.“

Така започва забавната романтична комедия на режисьора Роб Уилямс, който проявява склонност към филми, развиващи се по време на празничния сезон. Най-успешният му филм до момента е „Да направим Коледата гей“ от 2009 г., а сега най-новият му е за група мъже оформени и оформящи се двойки, през седмицата от Коледа до Нова година, или както те настояват да се нарича тяхното новогодишно парти „Стив Не Ева“.

Ласло и съпруга си Кал, които се оплакват, че всички им гей приятели стават татковци и това, което е по-лошо, се превръщат в този ужасен вид натрапчиви родители, но преди да могат да изрекат Д-р Спок, те отварят предната врата, за да открият, че изведнъж имат тяхна собствено „дете“.

Междувременно Дилън се прибира в дома си неочаквано от пътуване, за да открие, че Джулиан, съквартиранта му отдава стаята му онлайн, така че те нямат алтернатива, освен да спят един с друг, докато „гостът“ наема стаята на Дилън.
На другия край в Тилсън Таун, Сид и Грей , двама самотници, които не си падат много по празнуването на Коледа, се запознават онлайн и захвърлят дрехите, преди да са си казали „здравей“.
Историята се спира на такива въпроси като гей родителство, онлайн запознанствата, проблемите с бившите и гей младежта, отхвърлена от техните семейства. В типичния стил на Уилямс всичко накрая е спретнато и подредено, така че всички могат да живеят щастливо.

„Споделени стаи“ е добре направен, с едно приятно усещане за добра романтична комедия, която ще ви накарат да се чувствате топло и щастливо, когато стигнете до финалните надписи.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Shared Rooms / Споделени стаи (2016) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация