Love in the Time of Civil War / Любов по време на гражданска война (2014) 4406

Качен от: redehaka
Love in the Time of Civil War / Любов по време на гражданска война (2014)
Режисьор:
Родрик Жан
Държава:
Канада, Франция
Година:
2014
Времетраене:
120 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Категория:
Съвместим с:
Гледан:
1316
Това е типът филм, който дърпа зрителя в своя свят, използвайки похвати на полу-документалистиката. Заснет в студения, сив Монреал, това е един неприятен свят, без чувство за хумор или истинско удоволствие. Жителите са отчаяни наркомани, които постоянно плащат за следващата си доза, като продават телата си или крадат. Заглавието е иронично: в този свят дори не изглежда да има любов. Има секс, но той е груб, без нежност. Ние само надникваме във възможността за някаква любов между Алекс и Бруно в началото, когато филмът изглежда се готви да разкаже история на една отчаяна двойка. Но истинската цел на филма е Алекс. Ние прекарваме няколко дни с него, да гледаме как си губи времето с изискващи до злоупотреба приятели, да се продава, или да краде. Филмът работи, защото Алекс се играе от един красив и харизматичен актьор, Александр Ландри. През цялото време ние смятаме, че Алекс е добро дете, което е е поело по ужасно грешен път някак си и се е вкарал в една коварна, евентуално смъртоносна спирала надолу. Филмът е поредица от реалистично представени сцени, показващи светът на Алекс. Това е един свят, който ние със сигурност сме много щастливи, че не се обитаваме. Филмът не е съвършен - последната част, с Бруно, е малко объркваща да се проследи - но се приема, заради ефектния кинеметографичен стил на мадия актьор.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Love in the Time of Civil War / Любов по време на гражданска война (2014) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...