I Am Happiness on Earth / Аз съм щастие на земята (2014) 4393

Качен от: redehaka
I Am Happiness on Earth / Аз съм щастие на земята (2014)
Режисьор:
Джулиан Ернандес
Държава:
Мексико
Година:
2014
Времетраене:
122 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Категория:
Съвместим с:
Гледан:
621
Eдин филм на мексиканския режисьор Джулиан Ернандес, който намери признание с арт лицата в ексцентричните филми като Счупено небе (2006) и Яростно слънце, яростно небе (2009). Новият му филм не се отклонява твърде много тематично от по-ранните му работи, но още веднъж предлага интензивен, еротичен поглед към любовта и секса.

Филмът ни отвежда в живота на режисьора Емилиано, който е заснема телата и израженията на танцьори. Но интереса му в проекта изглежда е по-малко в централния женския образ на филма, а по-скоро към по-секси младите мъже танцьори, които той не може да престане да гледа.

Емилиано започва експлозивна връзка с Октавио, което първоначално изглежда да бъде едно добро нещо и за двамата. Въпреки това, мълчаливият Емилиано непрекъснато търси следващото си преживяване - независимо дали чрез секс или разговор - и изглежда се страхува, че познаването неизбежно ще се превърне в монотонност.

Филмът първоначално следва как негативите на това се отразяват на Октавио, преди да скочи леко назад и да ни покаже живота на Емилиано, как постоянното му чувство на неудовлетвореност се влияе както от връзката му с Октавио и флирта му с млад ескорт, който той първоначално се опитва да впечатли със себе, това че е режисьор, но който отказва просто да бъде негов послушен последовател.

Равносметката: Аз съм щастие на земята може да не е съвършен, но на емоционално и сексуално ниво е лиричен, еротичен и силно чувствен филм, който улавя вътрешния конфликт на сексуалността, дори да няма претенции да стигне до там.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай I Am Happiness on Earth / Аз съм щастие на земята (2014) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...