Powered by eXssBox

Henry Gamble's Birthday Party / Рожденият ден на Хенри Гембъл (2015) 4347

Качен от: redehaka
Henry Gamble's Birthday Party / Рожденият ден на Хенри Гембъл (2015)
Режисьор:
Стивън Коун
Държава:
САЩ
Година:
2015
Времетраене:
87 min
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Категория:
Съвместим с:
Гледан:
567
Без да бърза да стигне до някъде, филмът на Стивън Коун проправя пътя си така естествено чрез живота на тези скачащи и излизащи от басейна на купона за 17-тия рожден ден Хенри Гембъл. Всеки е влюбен в някой друг, никой не е доволен, но въпреки това няма нищо мелодраматично, просто един фин език на тялото и проблясъци от случайна честност. Филмът заинтригува още от началото - от първия невинен разговор между двама юноши, небрежно преувеличаващи размера на техните членове, до пророческата реплика на Хенри, обявявайки на семейството си, докато гледа часовника по време на закуската в деня на партито: "Аз току-що се родих. " Семейството е много религиозно, бащата е местния пастор така че има молитви преди хранене и сън, не докосват алкохол, което прави хомосексуалния подтекст (наред с други тайни) в началото на филма, още по-интригуващ.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Henry Gamble's Birthday Party / Рожденият ден на Хенри Гембъл (2015) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация