Powered by eXssBox

Gluckauf / Сине мой (2015) 4428

Качен от: redehaka
Gluckauf / Сине мой (2015)
Режисьор:
Remy van Heugten
Държава:
Холандия
Година:
2015
Времетраене:
97 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
1155
Лей е син на безработен миньор, няма цел в живота, прехвърлил е петдесетте и едва свързва двата края. Когато синът му разбира, че баща му от много време дължи пари на харизматичен престъпен бос, прави това, което всеки син, който обича баща си, би направи: приема дълга му за свой собствен. „Сине мой“ е завладяваща социална драма за тягостната връзка между баща и син, които са съвременни разбойници и се борят за оцеляване в западналата южна нидерландска провинция Лимбург. Това е първият пълнометражен арт филм на режисьора Реми ван Хюхтен и е вдъхновен от неговия личен живот – Ван Хюхтен израства в същата живописна, но бедна провинция на Нидерландия. Това е място, в което и сега, толкова години по-късно, все още се усещат социалните и икономически последици от затварянето на мините.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Gluckauf / Сине мой (2015) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.

Плеър Openload тук |


[c]
Loading...
Сигнализирай за проблем с филма?
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация