Cardboard Boxer / Боксьор-марионетка (2016) 4447

Качен от: MAN
Cardboard Boxer / Боксьор-марионетка (2016)
Режисьор:
Кнейт Лий
Държава:
САЩ
Година:
2016
Времетраене:
88 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Категория:
Съвместим с:
Гледан:
5469
дин бездомник ще се превърне в боксьор марионетка, защото просто няма друг начин да си изкарва прехраната, а парите са му жизнено необходими, за да не умре от глад. Така героят от филма, името на когото не се споменава, се оказва въвлечен от група деца на богаташи, които за удоволствие и за да си запълват времето, организират боеве между хора без покрив над главите си. Какво ще се получи в крайна сметка от цялото това нещо и кой ще спечели? Главният герой има за противници все хора на неговото положение, но дали не стават просто за посмешище на тези, които ги финансират? Накрая паричната награда от състезанието ще отиде само при един, ето защо ако героят иска да бъде ощастливеният, ще трябва да се бие както никога през живота си. Това е една драма за хората в неравностойно положение, които обаче имат достойнство.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Cardboard Boxer / Боксьор-марионетка (2016) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...