Powered by eXssBox

Barbie in a Christmas Carol / Барби в Коледни песни (2008) 4042

Качен от: Artur
Barbie in a Christmas Carol / Барби в Коледни песни (2008)
Режисьор:
William Lau
Държава:
САЩ
Година:
2008
Времетраене:
77 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
1592
Барби в Коледна Песен е докосваща сърцето адаптация на класическата история на Дикенс изпълнена с обичани коледни песни, баснословни маниери и много смях! Приказката представя Барби като Идън Старлинг, очарователната пееща дива от театър Викториан в Лондон. Заедно с нейната високомерна котка Чизълуит Идън егоистично планира да накара всички театрални изпълнители да стоят и да репетират на Коледния ден. Дори дизайнера на костюми на Идън и приятелката й от детство Катрин не могат да накарат Идън да размисли отностно нейното раздразнение. Всичко зависи от три много необичайни коледни духове, които трябва да заведът Идън на фантастично пътешествие, което ще отвори сърцето й за настроението на сезона и за радостта от раздаването. Барби в Коледна Песен е семеен фаворит за наслаждаване през всеки празничен сезон.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Barbie in a Christmas Carol / Барби в Коледни песни (2008) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Loading...
Регистрация