Barbie: A Fashion Fairytale / Барби в приказна история за модата ( 2010) 4046

Качен от: Artur
Barbie: A Fashion Fairytale / Барби в приказна история за модата ( 2010)
Режисьор:
William Lau
Държава:
САЩ
Година:
2010
Времетраене:
83 минути
IMDb & Trailer
IMDb Trailer
Съвместим с:
Гледан:
798
Добре дошли в света на Барби, където всеки ден е ден изпълнен с вълнуващи приключения! Приказното й превъплъщение ни пренася в новият филм Barbie Fashion Fairytale, където Барби изпълнява ролята на себе си в прекрасна бална рокля, която се превръща в модерна парти рокля.
В този филм Барби играе себе си. Присъединете се към нея в тази колоритна, съвременна приказка изпълнена с модата, приятели и забавления! В един ден Барби загубва работата и приятелят си. Тя е решена да промени живота си и заедно с домашният си любимец заминава за Париж, където има леля - известен моден дизайнер. Тя много се изненадва, когато научава, че заради нелоялната конкурециям, тя я е продала и затваря модната си къща. Докато й помага да прибере нещата си, Барби намира 3 приказни същества, владеещи блестящи сили, които векове наред са помагали на модните дизайнери навсякъде по света.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1428507176 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Как да пуснете филма - Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след което натиснете бутона за пускане на филма.

Гледай Barbie: A Fashion Fairytale / Барби в приказна история за модата ( 2010) онлайн

Важно ! Скъпи приятели, ако попаднете на филми които имат плеъри Neodrive и VK сигнализирайте ни за да бъдат обновени...
Сървъри Neodrive и VK имат технически проблем. Може да гледате където има алтернативни плеъри. Надяваме се скоро да се възстанови достъпа. Приемете извиненията ни за създалата се ситуация.
Подобни филми:

Copyright © 2015-2017 .::Онлайн Филми::. | Web Design eXssBox

  • BGtop100
Регистрация
Loading...